Öğretmenlerinden Yedikleri Dayakları Anlatarak Hepimizin Kötü Okul Anılarını Tetikleyen Twitter Kullanıcıları

İstanbul’da bir lise öğretmeninin öğrencisini darp ettiği görüntülerin sosyal medyaya yayılması infiale yol açtı. Pek çok kullanıcı, öğretmene sövüp sayarak görevden alınmasını istedi. Üstelik bazılarının öğretmeni desteklediği bile görüldü. Olayın sosyal medyada duyulmasının ardından Twitter’da pek çok kişi lisedeki dayak anılarını anlattı. @raskolibov adlı kullanıcının paylaşımına gelen o anılara gelin hep birlikte bakalım.

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Beylikdüzü’nde bir lise öğretmeni, 9. sınıf bir öğrencisini kitapla darbetti. Öğrencinin arkadaşları tarafından kameraya alınan bu anlar sosyal medyada viral oldu. Videoyu izleyen kullanıcılar adeta öğretmene lanet etti.

Öğrencisini döven öğretmenin görüntülerinin sosyal medyada yayılmasının ardından pek çok kullanıcı lise öğretmenlerinden nasıl dayak yediklerini paylaşmaya başladı.

Twitter’da @raskolibov adlı kullanıcı da bunlardan biriydi. Kullanıcı, paylaşımında lisede yediği dayağı anlatıp takipçilerinden de anlatmalarını istedi. Paylaşıma birbirinden sinir bozucu lise dayak anıları geldi. Gelin onları hep birlikte okuyalım.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

Sizin öğretmenden yediğiniz en ilginç dayak neydi? Buyrun yorumlara…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir